2019-10-11 05:20:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Most számos pénzügyi területből hasznot húzhat

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma keményen fog dolgozni, főleg saját témáin, melyek dicsőséget hozhatnak az ön számára. Hacsak nincs vezető pozícióban, nem igazán tud most csapatmunkát végezni. Semmit ne tegyen pusztán önző okokból, ezzel csak heves ellenállást vált ki. Körültekintően tervezze meg jövője céljait.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Vénusz-Uránusz szembenállás miatt váratlan fordulatok léphetnek fel kapcsolataiban. Az, hogy ezt miként fogadja az a kapcsolat minőségétől és a saját rugalmasságától függ. Az Uránusz mindig imádja letiporni a merevséget és a rutint.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nincs sok kedve emberek közé menni, főleg semmiségekről fecsegni. Ma a gondolkodása óvatos és megfontolt, komoly hangulatban van, és csak komoly beszélgetések kerülhetnek ma a napirendjébe. Jó alkalom, hogy tanácsot kérjen idősebb vagy tapasztaltabb személyektől.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma kvadrátot alkot a Jupiterrel, ennek nincs olyan káros hatása, mert két jó bolygó rossz fényszöge nem nagyon tud nekünk kárt okozni, maximum az étkezésben befolyásolja. Vigyázzon a plusz kilókkal!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma kvadrátot alkot a Jupiterrel, ennek nincs olyan káros hatása, mert két jó bolygó rossz fényszöge nem nagyon tud nekünk kárt okozni, maximum az étkezésben befolyásolja. Vigyázzon a plusz kilókkal!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot szentelje a részletekkel való foglalkozásnak. A nagy áttekintést igénylő tervek elkészítését és az ilyen jellegű munkálatokat hagyjuk máskorra. Viszont könnyen meg fog birkózni az aprólékos szellemi feladatokkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Munkájával ma mások érdekeit kell szolgálni, nem pedig személyes szükségleteit. Törekedjen rendet teremteni a káoszban szűkebb környezetében is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Uránusz szembenállás miatt ön nyugtalanná és elégedetlenné kezd válni, nagyobb szabadságot szeretne. Most kellene minden feszültséget feldolgozni, nem pedig visszatartani. A boldog, stabil kapcsolatok túlélik ezeket a hatásokat és inkább megerősödnek. De a ma születendő kapcsolatokra ne nagyon építsen!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyekre nézve kedvező, még a spekulációs befektetésekre is. Közérzete jó, ajánlatos valami fizikai tevékenységet végezni, lehetőleg szabadban. Vagy akár útra is kelhet, ami szélesíteni fogja tudását, ismereteit, nézőpontjait.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez az az időszak, amikor magánélete és szakmai szereplései is harmonikusan kiegészítik egymást. Érzelmileg igazán kiegyensúlyozott és összeszedett, józanul gondolkodik. Az üzleti és magánügyek valahogy most összhangba hozhatók. Kiváló alkalom ingatlannal kapcsolatos ügyletek megkötésére.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz-Uránusz fényszög miatt annyi új ötlete támad, hogy alig tudja, mihez kezdjen velük. Jegyezze fel mindegyiket és dolgozza ki őket később. Készséggel próbál ki ma új dolgokat és szívesen találkozik új emberekkel.


Halak: II. 19. - III. 20.

Most számos pénzügyi területből hasznot húzhat, talán az örökséget is beleértve. Élete változásokon megy át, régi nézetek letűnőben vannak, hogy helyet adjanak az újnak, mielőtt egy új ciklus kezdetét veheti, el kell tűnni a réginek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: